Retourneren – Signature by her

GRATIS verzending vanaf €75 in NL & BE | Vandaag voor 22.00 uur besteld = volgende werkdag verzonden 🕊

Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en wij horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.  

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat. 

Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Wanneer je oorbellen hebt besteld zal één van de oorbellen worden geleverd in een sealbag. De ander kun je bekijken, beoordelen en voorhouden. Mocht je de oorbellen willen retourneren, dan kan dat enkel wanneer de sealbag ongeopend is. Retouren waarvan de oorbel uit de sealbag is gehaald kunnen helaas niet in behandeling genomen worden. 

Meld je retourzending altijd eerst via een mail naar info@signaturebyher.com o.v.v. je ordernummer en vul het retourformulier in.

 

Retourvoorwaarden

  • De kosten van retourzending zijn voor de klant.
  • Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
  • Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Let op: Bij oorbellen mag de sealbag niet geopend zijn!
  • Een retour wordt alleen in behandeling genomen met retourformulier.
  • Bestellingen die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden niet geaccepteerd.

Signature by her behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer een item niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet. Wij zullen opnieuw verzendkosten in rekening brengen om het item naar je terug te sturen.

 

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in & meld je retour aan via de mail

Download hier het retourformulier en voeg deze bij de originele staat van het pakketje waarin je de artikelen terugstuurt.

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track & Trace code (bewaar het bonnetje). De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen weer op je bankrekening staat. 

 

Beschadigd artikel ontvangen?

Wij geven om onze producten en doen uiteraard ons best om deze in topconditie te versturen.Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor het artikel beschadigd geleverd wordt. 

Heb je een beschadigd artikel ontvangen? Meld dit dan direct (binnen 48 uur) per mail via info@signaturebyher.com. Voeg bij de mail een foto toe van het beschadigde artikel en zodat wij je zo snel mogelijk een oplossing kunnen bieden.